Chers clients, en raison de la situation inhabituelle due à l'épidémie de corona, nous sommes contraints d'annuler temporairement tous les rendez-vous avec nos Travel Experts. Ils sont toujours disponibles par téléphone pour assurer le suivi de votre dossier.

Enkele van de allermooiste stranden ter wereld bevinden zich in de Dominicaanse Republiek. Wit zand, azuurblauwe zee, prachtige koraalriffen en een unieke omgeving maken van deze bestemming een droomstrand-walhalla. Deze mag je niet missen...

1. Boca Chica

Dit lang en breed strand met fijn wit zand is omrand door turkooisblauw water. Het ligt op zo’n 30 km van Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. Er zijn talloze mogelijkheden tot watersport, evenals talrijke bars en restaurants.

2. De stranden van Punta Cana en Bavaro

Ongetwijfeld bij de mooiste stranden ter wereld. Het zand is er wit, fijn en zacht, de kristalheldere wateren turkoois en er staan sierlijke kokospalmen aan de rand van het strand. Een koraalrif houdt de golven tegen. Het is een van de meest toeristische stranden, met talrijke “all inclusive” hotels.

Dominicaanse mooiste stranden punta cana

3. Het eiland Saona

Dit paradijslijk eiland is gelegen in het Nationaal Park Del Este. Er wonen enkel vissers in een dorpje. De kokosbomen, het koraalrif, de kristalheldere turkooisblauwe wateren en het witte zand toveren de stranden van dit eiland om tot sprookjesachtige plekken. Voor de toeristen worden uitstappen georganiseerd om deze parel van de Caraïben te ontdekken.

Dominicaanse mooiste stranden saona

4. Sosua

Dit strand ligt in de baai van Sosua en is een van de bekendste in het noorden van de Dominicaanse Republiek. Het is ongeveer 1 km lang en omgeven door turkooisblauwe en kristalheldere wateren. Kokospalmen zijn alomtegenwoordig en het zand is hier goudkleurig. Talrijke liefhebbers van diepzeeduiken bezoeken dit strand, omdat het ideaal is voor deze watersport.

5. Las Terrenas

In het noorden van het land, meer bepaald op het schiereiland van Samana, ligt dit strand van wit zand omgeven door een woud van kokosbomen. Las Terrenas is een van de meest geprezen en meest fenomenale stranden van de Dominicaanse Republiek.

Zelf "de Dominicaanse" gaan ontdekken?

De Dominicaanse Republiek is nog veel meer dan zon, zee en strand alleen. Ontdek het in één van onze andere artikels, of ga voor de échte verborgen parels langs bij jouw Travel Expert.