Over Nathalie

Specialisatie in yoga, lifestyle, luxury en wellbeing

Van jongs af aan ben in gepassioneerd in vreemde talen, reizen en avontuur, steeds nieuwsgierig naar andere landen en culturen, en ik krijg energie van exotische vibes en couleur locale. Een carrière in toerisme was voor mij dan ook een logische stap.

Ik werkte 6 jaar als reisleidster bij Thomas Cook in een heleboel landen wereldwijd, en de liefde leidde me naar Frankrijk aan de Côte d'Azur, waar ik uiteindelijk 5 jaar gewoond heb, en waar ik een job vond als receptioniste in een hotel en later in de wellness van een luxehotel, tussen 'the rich and the famous'. Maar de liefde bleef niet duren en ik keerde terug naar België, waar ik onmiddellijk aan de slag ging in een reiskantoor en later bij een touroperator gespecialiseerd in luxe hotels.

Ik had dus alle kanten van het verhaal gezien en wist precies hoe een reis in elkaar stak. Ik noem het zoals de partjes in een Trivial Pursuit. Ik had ze bijna allemaal verzameld, maar slechts één partje ontbrak: mijn eigen reisconcept, waar ik al mijn kennis, ervaring en passie kon bundelen en doorgeven aan de klant.

En zo werd Maktub Yoga Travel geboren. Want ook yoga is één van mijn passies, dus waarom niet in combinatie met reizen? Enerzijds organiseer ik yoga vakanties en retreats voor professionals en privé reizigers, anderzijds ligt mijn specialisatie in reizen die in het teken staan van lifestyle, luxury en wellbeing.

Ben jij op zoek naar een uniek hotel, hidden gem, plaats met een ziel, in combinatie met yoga, wellness, een gezonde en actieve leefstijl, of net dat tikkeltje luxe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Happy to meet you!

Nathalie