Beste klanten, door de ongewone situatie i.v.m. de corona-epidemie, zijn wij genoodzaakt tijdelijk alle afspraken bij onze Travel Experts te annuleren. Zij zijn nog steeds telefonisch bereikbaar om uw lopende dossier op te volgen.

Over Sofie

“Together we discover the world”

Beste vakantieliefhebber

Ik ben Sofie Gooris, uw travel expert voor de regio Vlaams-Brabant. In hartje Hageland, kan je mijn kantoor vinden.

Wie ben ik? Ik ben een vrouw die de reismicrobe al vroeg te pakken heeft gekregen en heb reeds mijn volledige schoolcarrière in Toerisme doorlopen tot een masteropleiding. Vervolgens heb ik de reiskriebels verder hun werk laten doen en heb ik gedurende 6 jaren in verschillende reiskantoren ervaring opgedaan, om deze nu samen met u te delen.

Naast de praktijkervaring, is het ontdekken van unieke locaties ook essentieel in het kunnen aanbieden van passende reisprogramma's voor mijn klanten. Hiervoor maak ik op regelmatige basis trips naar uiteenlopende bestemmingen.

Door deze trips, ben ik verliefd geworden op de natuurlijke/groene bestemmingen waar je zowel volledig kan ontstressen in de prachtige natuur of vol avontuur een gezinsvakantie organiseren. Enkele mogelijke pareltjes zijn Noorwegen, Zweden, Canada, Martinique, … Er is veel groen te ontdekken. ;-)
Alsook een voorliefde voor cruises, aangezien je hiermee een grote variatie aan activiteiten/bestemmingen/… kan exploreren. Beide zijn eveneens zeer leuke vakantieprogramma's om samen te stellen voor gezinnen met kinderen. Aangezien ikzelf ook mama ben van 2 prachtige dochters, krijgt dit op vakantie ook steeds voldoende aandacht!

Klantervaringen