• Koning Albertstraat 64
    8210 Veldegem

Over Walter

Ik ben Walter Mensaert, uw Travel Expert in de regio West Vlaanderen - het Brugse Ommeland. U kunt me vinden in Veldegem-deelgemeente Zedelgem.

Na een volledige loopbaan van 42 jaar te hebben doorlopen in alle facetten van het Toerisme vond ik het echt nog geen tijd om te gaan rusten. De ervaring en kennis opgedaan bij het realiseren, op puntstellen van programma' s voor groepen en individuele reizigers wil ik graag delen met u. Verre reizen vragen een behoorlijk budget en het is belangrijk om niet onvoorbereid aan de slag te gaan. Papier is verduldig zegt men, men ziet steeds landschappen en hotels onder een stralende blauwe lucht en alles wordt mooi en probleemloos voorgesteld in vele reisprogramma's. De realiteit is echter dikwijls erg verschillend. Daarom is het zo belangrijk om u bij de keuze van een bestemming te laten bijstaan door een ervaringsdeskundige. Graag werk ik mee aan 'uw' reis!

Na mijn studies heb ik een lang traject doorkruist in het Toerisme en heb ik uiteindelijk de laatste twintig jaar gewerkt als Product Manager bij Kangaroo Travel - specialist Australië-Nieuw Zeeland, nadien heb ik in Gent de brochure Explorator Wereldreizen opgestart en nadien in Wilrijk de brochure Wereldwijzer. Deze brochures boden exclusieve reizen aan naar verschillende werelddelen. Nu ben ik met pensioen en heb ik dankzij de formule van Travel Experts een vervolg kunnen breien aan mijn carrière. Ik doe dit samen met een kleine ploeg van enthousiaste reisleiders. Ik heb een eigen online touroperator - Myanmar Online - de enige Vlaamse 100% specialist op deze mooie, maar moeilijke bestemming. Met Myanmar Online bieden we zowel groepsreizen aan als reizen op maat voor ieder budget. Onder AMAZING TOURS profileren wij ons graag met andere bestemmingen waar we sterk op staan; Yves één van mijn uitstekende reisleiders is een specialist en adept van Japan - we hopen ons programma op deze bestemming verder te kunnen uitbreiden. Onze eigen groepsreizen naar Japan zijn niet enkel voordelig in prijs, ze laten u vooral kennis maken met het 'echte' Japan. Onze andere reisleider Jos is een wereldreiziger en een boeiend entertainer, hij bereisde erg veel landen en is een absolute fan van Vietnam en ook zijn reizen laten u Vietnam kennen en beleven als geen ander.
Verre reizen vragen een behoorlijk budget en het is zo belangrijk om niet al te onvoorbereid aan de slag te gaan. Papier is verduldig zegt men, men ziet steeds landschappen en hotels onder een stralende blauwe lucht en alles wordt mooi en probleemloos voorgesteld in vele reisprogramma's.

De realiteit is echter dikwijls erg verschillend. Daarom is het zo belangrijk om u bij de keuze van een bestemming te laten bijstaan door een ervaringsdeskundige.

U kunt op mij rekenen voor onpartijdige objectieve info over die bestemmingen welke ik voldoende meen te kennen om u daadwerkelijk te kunnen bijstaan. Anders verwijs ik graag naar collega's die helfzelfde doel voor ogen hebben - door de juist informatie te geven, zorgen we voor een tevreden klant. Mijn enthousiasme is mijn beste promotie. En u doet er wellicht ook je profijt aan.

Klantervaringen