Naast het ‘zoek het zelf maar uit’ online boeken op internet en de aanpak van traditionele reisbureaus bestaat er nog een derde weg: Travel Experts. Met Travel Experts zijn we sinds 2007 hard aan het werk om uw persoonlijke reisadviseur doorheen heel België te vertegenwoordigen. Wij nemen alle zorgen bij de reiziger weg: stress en tijdsverlies door het overgrote aanbod online, de grote verantwoordelijkheid van alles zelf te boeken, de vraag of een accommodatie wel bij jullie verwachtingen aansluit, ... Kortom: samenwerken met een Travel Expert heeft alleen maar voordelen.

Persoonlijk advies op maat

Advies en een reisvoorstel op maat. U bent altijd bij dezelfde Travel Expert welkom, waardoor deze precies weet wat u belangrijk vindt.

Waar en wanneer u het wilt

Uw Travel Expert hangt niet vast aan kantooruren of één locatie. Hij of zij komt naar u toe of spreekt af waar en wanneer u dit maar wenst.

Onweerstaanbare reisvoorwaarden

Dankzij onze volumedeals met 
hotels, bestemmingen en touroperators geniet u van de beste voorwaarden wereldwijd.

100% Zekerheid

Travel Experts is lid van Garantiefonds Reizen en heeft een eigen waarborgfonds. Zo is er bescherming tegen een mogelijke faling van partners. Uw reis zal altijd doorgaan of terugbetaald worden.

Wie is uw Travel Expert?

Onze Travel Experts zijn zelfstandige reisagenten die een trouw klantenbestand bedienen in hun regio. Achter de schermen kunnen zij rekenen op alle nodige administratieve en logistieke ondersteuning van een professioneel team met jarenlange ervaring in het toerisme.

Elke Travel Expert garandeert een persoonlijke, deskundige en klantgerichte aanpak waarbij transparantie centraal staat.

Dankzij onze intensieve trainings- en opleidingsprogramma’s – aangevuld met verschillende studiereizen – behoren onze ervaren Travel Experts tot de top van all-round reisadviseurs in België. Door de onderlinge nauwe samenwerking hebben we ook voor zeer gespecialiseerde reisverzoeken het juiste antwoord in huis.

Een kijkje achter de schermen bij Travel Experts

Word Travel Expert

Word Travel Expert

Vertaal je passie voor reizen in een droomjob

Als Travel Expert werk je onweerstaanbare reisvoorstellen uit voor je klanten en verzorg je de boekingen. Je adviseert, inspireert en bouwt een sterke vertrouwensband op.