À propos de Alix

UNLIKE THE STARS, YOUR TRAVEL PLANS ARE CLOSER THAN YOU THINK.

Ik ben mijn carrière in de luchtvaart ongeveer 30 jaar geleden begonnen als check-in & ticketing agent bij het toen net opgerichte VLM Airlines. Ondertussen had ik ook de opleiding van cabin crew member afgerond, welke ik gedurende 8 jaar met veel plezier op free-lance basis heb gecombineerd met mijn full-time job aan de grond.

Vervolgens heb ik de kans gekregen om het nieuwe Call Center uit te bouwen en ben ik daarna verder doorgegroeid in verschillende commerciële funkties waaronder distribution -, pricing – en revenue manager. Na ongeveer een jaartje in London City te hebben gewerkt, ben ik dan terug naar Antwerpen gekomen om het charter departement verder vorm te geven en zo de gaatjes in de reguliere vluchtschema’s van de verschillende toestellen (F-50 en AR-8) op te vullen met ad-hoc charter vluchten.

Na deze schitterende periode van 23 jaar ben ik onder andere bij Vizion Air aan de slag gegaan waar ik opnieuw de leuke uitdaging kreeg om charters te organiseren voor de vloot van het toenmalige flyVLM (F-50), VLM Brussel (A-320) en de Poolse maatschappij Sprintair (SF-340 & ATR-72).

Ik heb dus al enkele mooie jaren achter de rug waarin ik een uitgebreide expertise heb kunnen opbouwen. Ik werk zeer graag in een commerciële omgeving en heb bij Travel Experts nu de ideale entourage gevonden om mijn ervaring en kennis ten dienste te stellen van de klant! Wat is er mooier dan andere mensen een unieke belevenis te laten ervaren!

U kan van mij een klantgerichte -, kwaliteitsvolle – en eerlijke service verwachten. Of het nu gaat om een privé-vlucht, flight only, leuke city trip, traditionele pakketreis, huwelijksreis of “reis op maat”, …het aanbod is zeer gevariëerd en mijn idee: “Uw wens is mijn missie!”

We leven vandaag in een wereld die steeds sneller draait, met een pandemie die we graag zo snel mogelijk willen vergeten. Meer dan ooit kiezen we bewust voor ontspanning en/of er even tussenuit knijpen.

Laat mij alvast die ster zijn om uw stress weg te nemen en Uw droomreis samen te stellen volgens Uw wensen en verlangens, zodat U onbekommerd van Uw vrije tijd kan genieten.

Dus waar wacht U nog op? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en Uw volgende droomreis ligt zo dadelijk om de hoek.

Expériences client