À propos de Yves

Meer info op onze website www.amazingtours.be

Nadat ik mijn studententijd een jaar in de USA spendeerde, kreeg ik de smaak van het reizen helemaal te pakken. Reizen betekent voor mij proeven van andere culturen, de meest fotogenieke plekjes ontdekken, maar evenzeer ook gewoon tot rust komen en genieten van het moment. Mijn andere passie is koken en lekker eten; dat zorgde voor het kookboekje Met vriendelijke groenten. Lekker eten krijgt tijdens de groepsreizen zeker de nodige aandacht.

Voor Coatimundi begeleidde ik mijn eerste reis naar Panama, en ondertussen werk ik al 5 jaar samen met Walter Mensaert en samen maken we reizen op maat of in groep naar de boeiendste bestemmingen. We willen onze klanten unieke ervaringen en reizen met inhoud aanbieden - EN met het nodige comfort.
Walter legt zich toe op Myanmar, en zelf is Japan mijn stokpaardje. Ook de andere Aziatische landen en hun cultuur boeien me enorm; ook het ritme en de natuur van Latijns-Amerika en Afrika zijn de ideale ingrediënten voor mooie reizen.

Over onze groepsreizen geven we altijd info tijdens onze infodagen. Die groepsreizen begeleiden we zelf of een van onze enthousiaste reisleiders. Voor onze reizen op maat zitten we altijd met onze klanten samen om de mogelijkheden te bespreken, nuttig advies te kunnen geven en we luisteren naar de wensen van de klant om zo een mooi voorstel te kunnen uitwerken. We zullen er alles aan doen om voor tevreden klanten te zorgen!

Expériences client