Over Yves

Meer info op onze website www.amazingtours.be

OVER MEZELF

Nadat ik mijn studententijd een jaar in de USA spendeerde, kreeg ik de smaak van het reizen helemaal te pakken. Reizen betekent voor mij proeven van andere culturen, de meest fotogenieke plekjes ontdekken, maar evenzeer ook gewoon tot rust komen en genieten van het moment. Mijn andere passie is koken en lekker eten; dat zorgde voor het kookboekje Met vriendelijke groenten. Lekker eten krijgt tijdens de groepsreizen zeker de nodige aandacht.

Voor Coatimundi begeleidde ik mijn eerste reis naar Panama, en nadien werkte ik jarenlang samen met Walter Mensaert. Hij leerde me verder de kneepjes van het vak: het samenstellen van reizen op maat of in groep naar de boeiendste bestemmingen. Ik hoop met elke reis voor unieke ervaringen te zorgen; reizen met inhoud én met het nodige comfort.

Aziatische landen en hun cultuur boeien me enorm; ook het ritme en de natuur van Latijns-Amerika en Afrika zijn de ideale ingrediënten voor mooie reizen. Maar mijn absolute stokpaardje is Japan…

OVER JAPAN

Dit land biedt zo veel perspectieven en heeft iets te bieden dat elke wereldreiziger zal charmeren: een intrigerende cultuur, mooie architectuur zowel traditioneel als hedendaagse, een zeer gevarieerde en lekkere keuken, een gastvrije en zeer vriendelijke bevolking, klassieke trekpleisters en verborgen hoekjes, vier seizoenen die telkens voor een ander Japan zorgen, mooie natuur, wandelingen en zo veel meer.

Over de groepsreizen geef ik graag info tijdens onze infodagen. Die groepsreizen begeleid ik zelf of een van onze enthousiaste reisleiders. Voor de reizen op maat zit ik liefst met de klanten samen om de mogelijkheden te bespreken, nuttig advies te kunnen geven en te luisteren naar de wensen van de klant om zo een mooi voorstel te kunnen uitwerken. Ik zal er alles aan doen om voor tevreden klanten te zorgen!

Klantervaringen