À propos de Dave

Ondanks dat we alle bestemmingen en type reizen aanbieden, is Kroatië mijn specifieke specialisatie.

Travel Experts Pulle werd in 2012 opgericht door Dave Rymen. Dit is een onderdeel van BTS Travel Experts in Antwerpen.

Door ons als zelfstandige reisagenten binnen BTS Travel Experts te groeperen, kunnen wij schaalvoordelen bekomen en u voordelige tarieven aanbieden. Daarnaast hebben wij met dit netwerk heel wat kennis en ervaring achter ons staan. Onderling worden nieuwe ontdekkingen, toffe hotels en prachtige bestemmingen gedeeld, zo blijven we bijleren en kunnen we u nòg beter bedienen.

Reizen is van alle tijden. Maar boeiend om te zien is hoe de perceptie tegenover reizen evolueert door de jaren heen. Vroeger was op reis gaan een vrij uitzonderlijk gegeven en werd het bestempeld als een luxe product. Meer en meer zien we nu dat - mede door de alsmaar drukker wordende wereld - de nood om er even tussenuit te knijpen groter is dan ooit tevoren. Iedereen heeft wel even een moment nodig om te onthaasten of om de batterijen even weer op te laden. Tijd is kostbaar, en daarom is de invulling van die tijd zo belangrijk geworden. Wij nemen alle tijd om u op onze persoonlijke wijze te gidsen naar de ideale vakantie.

Door een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor, maken wij een à la carte uitgewerkt voorstel dat volledig past binnen uw eigen voorkeuren en budget. Wij regelen alle details, zorgen voor een complete reisbeleving en garanderen een zorgeloze maar welverdiende vakantie!

U kan een vrijblijvende afspraak maken via het contactformulier op mijn website. Wij zien elkaar bij u thuis of bij ons op kantoor. Dit kan zowel overdag als 's avonds of tijdens het weekend. Service, flexibiliteit en zorgeloosheid staan voorop.

Hopelijk tot gauw!

Dave

Expériences client