Beste klanten, door de ongewone situatie i.v.m. de corona-epidemie, zijn wij genoodzaakt tijdelijk alle afspraken bij onze Travel Experts te annuleren. Zij zijn nog steeds telefonisch bereikbaar om uw lopende dossier op te volgen.

Over Dave

Ondanks we alle bestemmingen en type reizen aanbieden, is Kroatië onze specifieke specialisatie.

Beste reisvrienden,

Reizen is van alle tijden. Maar boeiend om te zien is hoe de perceptie tegenover reizen evolueert door de jaren heen. Vroeger was op reis gaan een vrij uitzonderlijk gegeven en werd het bestempeld als een luxe product. Meer en meer zien we nu dat door de alsmaar drukker wordende wereld, de nood om er even tussenuit te knijpen, groter is dan ooit tevoren. Iedereen heeft wel even een moment nodig om te onthaasten of om de batterijen even weer op te laden. Daarom is de invulling van deze tijd enorm belangrijk en daarom nemen we alle tijd om u op onze persoonlijke wijze te gidsen naar de ideale vakantie.

Door een persoonlijk gesprek bij uw thuis of bij ons op kantoor, maken wij een a la carte uitgewerkt voorstel dat volledig past binnen uw eigen voorkeuren en budget. Doordat wij veel tijd steken in het regelen van alle details, garanderen wij u een complete reisbeleving en een zorgeloze maar welverdiende vakantie!

U kunt bij ons een afspraak maken, bij uw thuis of bij ons op kantoor. Dit kan zowel overdag als 's avonds of tijdens het weekend. U merkt het, service staat bij ons centraal. Maar vergis u niet, dit betekent niet dat Travel Experts duurder is dan een klassiek reisbureau! Door onze lage kostenstructuur en breed wereldwijd netwerk kunnen we u zeer voordelige tarieven aanbieden. Onze Travel Experts service krijgt u er gratis bij.

Klantervaringen