À propos de Karl

Uw vakantiespecialist met oog voor detail

Hallo en hartelijk dank om mijn pagina te bezoeken.

Ik ben Karl Dijkmans en reeds 25 jaar actief in de toeristische sector. Omdat vakantie een kostbare tijd in het jaar is, begeleid ik al mijn klanten met de nodige zorg, in het maken van de juiste keuze qua bestemming en budget. Omdat iedereen een druk leven heeft, is het niet altijd mogelijk om tijdens de reguliere werkuren tijd vrij te maken voor uw vakantieplannen. Daarom werk ik vooral op afspraak, bij u thuis, per telefoon of op mijn thuiskantoor. Aarzel niet om mij te contacteren en op deze manier het plannen van uw droomreis uit te werken.

Door de jaren heen heb ik een ruime reiservaring opgebouwd met een specialisatie in cruises, vakanties naar het noorden (Scandinavië, IJsland, Faeroër Eilanden), het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Echter ook voor prachtige exotische bestemmingen zoals Sao Tome & Principe, de Dominicaanse Republiek Kaapverdië, Senegal, Gambia, etc. kunt u bij mij terecht.
Omdat het niet altijd ver en exotisch hoeft te zijn, zijn ook alle Europese bestemmingen, inclusief België en Nederland een mogelijkheid. Tot slot voor wie op citytrip wenst te gaan, ook daar kan ik u met een ruim en gevarieerd aanbod voorstellen.

Expériences client