Over Karl

De Faeröer eilanden - Europa's ongekende parel

Welkom op mijn reispagina.


Mijn naam is Karl Dijkmans en al 30 jaar stel ik de meest geschikte reis samen voor elke klant. Als reisdesigner kan ik u helpen met het samenstellen van uw droomvakantie naar elke bestemming in de wereld. Na een kennismakingsgesprek, bouwen we samen de reis van uw voorkeur (naar wens en budget) op.


In deze hectische tijden is vakantie een kostbaar goed, dat ieder van ons koestert. Daarom begeleid ik al mijn klanten met de nodige zorg, in het maken van de juiste keuze qua bestemming en budget. Om de nodige tijd voor u te kunnen uittrekken, werk ik op afspraak, bij u thuis, per telefoon of op mijn thuiskantoor en dit op het voor u meest gunstige tijdstip. Aarzel niet om mij te contacteren en op deze manier het plannen van uw droomreis uit te werken.


Door de jaren heen heb ik een ruime reiservaring opgebouwd met een specialisatie in cruises, vakanties naar het noorden (Scandinavië), IJsland en vooral de Faeröer Eilanden. Ook voor de Britse eilanden bent u bij mij aan het juiste adres. In Afrika is mijn specialisatie de ongekende archipel van Sao Tome & Principe. Echter wenst u een leuke vakantie op de Dominicaanse Republiek, in Kaapverdië, in Senegal, Gambia, Mauritius enz. dan kunt u tevens bij mij terecht.


Leuke bestemmingen zijn er ook dichterbij huis in Europa en ideaal als u niet graag lang onderweg bent. Hieronder vallen ook de citytrips, voor cultuurliefhebbers die er enkele dagen op uit wensen te trekken. Ook voor de echte dichtbij reizigers hebben we een ruim aanbod gaande van de Belgische kust, over de Ardennen, het Groot-Hertogdom Luxemburg en Nederland.


U ziet het, voor uw volgende vakantie, bent u bij mij aan het juiste adres.

Klantervaringen