Over Anneleen

De eerste stap richting jouw droomreis

Reizen? Dat is meer dan je koffers pakken. Het is een unieke beleving, elke bestemming opnieuw. Het prikkelt je zintuigen. Dompelt je onder in alle facetten van een nieuwe cultuur. Geuren opsnuiven, culinair genieten, de geluiden rondom je horen

Geraak je niet wijs uit de duizenden aanbiedingen die je online vindt? Heb je graag zekerheid dat je kostbare reis honderd procent goed gepland en geboekt is en ben je op zoek naar dat extraatje dat je ergens anders niet vindt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik maak tijd voor jou, om te luisteren naar wat jij leukt vindt, wat voor jou belangrijk is en wat je echt wil beleven op je reis. Daarna ga ik aan de slag en zorg ervoor dat ik het beste pakket voor je samenstel. Van het eerste gesprek tot je weer terug thuis bent sta ik ter beschikking zodat je tenvolle kan genieten van je vakantie.

Ik specialiseer me in charmante belevenissen met tips en trips voor wandelaars en de beste accommodaties en restaurants voor levensgenieters. Er zijn heel wat aanbieders van wandelvakanties, net zoals er veel aanbieders van luxueuze verblijfplaatsen en culinaire excursies zijn. Met Meraki zijn we de combinatie van die drie aspecten. Wij richten ons naar levensgenieters die houden van een vleugje luxe in combinatie met cultuur, culinaire excursies en wandelingen naar ieders zin. Daarnaast werken we ook samen met de grote namen voor wie wegdroomt van een all in vakantie aan de rand van het zwembad. Voor ieder wat wils dus en dat zonder meerprijs voor jouw op maat uitgewerkte droomvakantie. Een feestje in het vooruitzicht? Dan kunnen we jouw droomreis omvormen tot een geschenklijst zodat je niet met ongewenste cadeaus komt te zitten.


Ik kijk ernaar uit om voor jou een persoonlijk reisvoorstel uit te werken!

Anneleen