Over Brecht

Let me take you off track

Al van kinds af aan ben ik gefascineerd door verre landen, andere culturen, natuurpracht, … Deze fascinatie hebben mijn ouders me meegegeven door me als kind vele mooie plaatsen in Europa te tonen. Mijn echte passie werd duidelijk toen ik vanaf mijn 18e begon te reizen naar verre en minder vanzelfsprekende bestemmingen.

Mijn passie en ondernemingszin brachten mij ertoe om op mijn twintigste, tijdens mijn studies rechten, te starten als student-ondernemer. Het doel was om anderen te besmetten met mijn reismicrobe en hen te tonen welke verborgen schatten de wereld nog steeds kan bieden. Dat gevoel van ‘off the beaten path’ te zijn, zoek ik bij elke reis voor mezelf én voor mijn klanten. Want het is pas dan dat je een bepaalde bestemming echt kunt proeven en beleven.

Naar mijn klanten toe onderscheid ik mij in individueel maatwerk, persoonlijke ervaring, out-of-the-box reisprogramma’s en correcte prijzen. Maar hetgeen mijn absolute handelsmerk vormt, is mijn ongebreidelde passie en enthousiasme. Zelf geef ik ook altijd de voorkeur aan afwisseling tijdens reizen. Avontuur, ontspannen aan mooie stranden, bezoeken van intrigerende steden, genieten van de lokale keuken, … het kan perfect allemaal in één reis! Reizen is voor veel mensen de mooiste en kostbaarste tijd van het jaar. Daarom neem ik het plannen en afhandelen van deze verantwoordelijkheid graag uit jullie handen.

Klantervaringen