Over Elsie

Samen overleggen we om uit te komen in een prachtig ‘eind-reis-resultaat’

Reizen is mijn grote passie en die wil ik graag met iedereen delen

Op reis gaan geeft een mens de broodnodige energie en enorm veel inzicht in het leven en daarom is het niet iets om lichtzinnig mee om te springen. Daar ben ik mij als geen ander van bewust. De formule een reis naar ieders wens en budget wil ik dan ook ten volle uitstralen en concretiseren voor elkeen die met mij dit mooie avontuur wil aangaan.

Met meer dan 63 landen zelf bezocht te hebben op de teller mag ik mijzelf wel een onuitputtelijke bron van informatie noemen.
Ik zie er enorm naar uit om ieders reisdroom werkelijkheid te laten worden binnen het vooropgestelde kader en in uitgebreid onderling overleg.
Dit kan zowel bij jullie thuis als bij mij, we doen het gewoon op de meest makkelijke manier.

Mijn ervaring binnen de reissector garanderen bovendien een uitvoering op maat aangepast aan de wensen van elk type reiziger. Van languit aan het strand tot kilometer vretend in de bergen, ik zoek steeds de meest gepaste formule voor jullie.
Rondreizen door fascinerende landschappen, fijne steden bezoeken of relaxen om de geest weer scherp te krijgen, ik giet het in een vorm die onweerstaanbaar is.

Mijn blogs

Ik schreef al een blog over Costa Rica, lees die zeker ook even!

Klantervaringen