• Businesscenter Katelijnepoort, Baron Ruzettelaan 7/1
    8310 Assebroek
  • Van maandag tem zaterdag van 09u tot 19u30

Over Evelyne

Evelyne Honorez, Your Travel Designer 🌎 voor een onvergetelijke reis op maat

Hallo, ik ben Evelyne Honorez. Vanuit mijn grote passie voor reizen en bijna 25 jaar ervaring in de reissector, wens ik heel graag jullie persoonlijke Travel Designer te zijn voor een vakantie op maat.

Een reis organiseren is tijdrovend en brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Jullie vakantie is de meest waardevolle tijd van het jaar waar je zo naar uitgekeken hebt. Op reis kunnen vertrekken zonder zorgen... dat wil iedereen, toch? Heel graag help ik jullie bij het plannen van een unieke reis, rekening houdend met je persoonlijke wensen en budget. Authenticiteit, out-of-the box, een onberispelijke service, flexibiliteit en maatwerk staan hierbij centraal.

Mijn aanbod is zeer veelzijdig. Het gaat van relaxvakanties en cruises tot actieve vakanties en rondreizen... Alles is mogelijk. Op mijn website vind je alles opgedeeld in thema’s. Wat dacht je van:

  • Family Together
  • Let’s Adventure
  • Cruise-Expedition
  • Relax Holiday
  • Unique Memories
  • Explore The World

Laten we samen even brainstormen over je volgend avontuur, familiereis, exotische droombestemming, cruise,… Dit kan bij mij op kantoor tussen 9 en 19u30 van maandag tem zaterdag. Zo hoef je niet te wachten en hebben we de tijd om samen je reiswensen te bespreken.

Mijn kantoor vind je in het business center Katelijnepoort (Flexbox) op de Ring in Brugge. Gemakkelijk bereikbaar en er is gratis ondergrondse parking.

Te druk momenteel? Geen probleem, je kan me natuurlijk ook gewoon even bellen of mailen. Of stuur je aanvraag door via het contactformulier.
Met veel plezier werk ik dan een persoonlijk reisvoorstel voor je uit, van een pakketreis tot een volledige reis op maat. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en voorbereid zodat je ten volle kan genieten van de bestemming en het reisgezelschap. Een persoonlijke aanpak en begeleiding en dit zowel vóór, tijdens als na de reis.

Ik kijk er alvast naar uit je te verwelkomen.
Tot binnenkort,
Evelyne

Mijn blogs

Voor Travel Experts schreef ik al een blog over Mayotte en Zuid-Bolivië, lees die zeker ook even!

Klantervaringen