Over Evi

Specialist in bijzondere huwelijksreizen

Evi is een gepassioneerde reisagent. Ze werkte vijftien jaar met heel veel plezier voor een klassiek reiskantoor.
Nu is ze lid van Travel Experts en beter gekend als The Honeymoon Planner.

Haar drie grootste troeven zijn:

  • Flexibiliteit: door via videocall te werken hoeft niemand zich te verplaatsen en verliest niemand tijd. De afspraken gebeuren bijgevolg wanneer het jullie past, dat kan ook 's avonds of in het weekend. Ze is vaak zelf op prospectie, dus ze werkt van overal ter wereld.
  • Specialisatie door te focussen op huwelijksreizen, bijzondere reizen voor koppels. The Honeymoon Planner maakt een verschil door een exclusiever en unieker aanbod aan verblijven of activiteiten aan te bieden.
  • Persoonlijk contact door een vertrouwd gezicht te zijn, slechts één aanspreekpunt. Evi begeleidt haar klanten van het eerste kennismakingsgesprek tot het einde van de reis. Ook tijdens de reis blijft zij aan de zijlijn staan en volgt het verloop van de reis.
Weten jullie niet waar naartoe?
Hebben jullie geen tijd om alles zelf te plannen?
Kunnen jullie geen keuze maken?
Is het antwoord op één van deze vragen JA?
Lees dan zeker even verder!

Jullie ideale huwelijksreis wordt op maat ontworpen door Evi, de eerste en enige honeymooncoach in België. Een nieuw concept waarbij koppels persoonlijk begeleid worden in de zoektocht naar hun droomhuwelijksreis.

Met 15 jaar vakkennis en ervaring beschikt The Honeymoon Planner over de juiste knowhow! Haar taak is het om jullie te matchen met jullie juiste bestemming en verblijf. Ze denkt mee met jullie en brengt alle reservaties in orde zodat jullie zorgeloos op reis kunnen vertrekken!
Heb je een probleem voor of tijdens de reis? Geen nood, The Honeymoon Planner staat paraat.

Evi werkt via videocall en is daardoor actief over heel Vlaanderen. Een perfecte manier van werken: vlot bereikbaar en erg flexibel wat betreft afspraken. Zo kunnen jullie ook ’s avonds of in het weekend jullie droomreis bespreken.

The Honeymoon Planner biedt jullie expertise, gedrevenheid, persoonlijke service en eerlijk advies.