Over Jennifer

Van jongs af aan ben ik enorm gepassioneerd door het reizen, het ontdekken van onbekende plaatsen, het leren van nieuwe culturen. Uit deze passie haal ik dan ook mijn dagelijkse portie energie en wens ik graag over te brengen naar jou!

Ik ben begonnen met een prachtige rondreis door Australië gedurende 7 weken waarbij ik enkel de eerste week had geboekt en na deze week kon ik alle kanten op. Een prachtige ervaring waar ik steeds graag aan terug denk en iedereen toewens! Enkel jezelf, de rugzak & de omgeving rondom je heen; ZALIG!
Hierna wist ik dat iets moest doen om anderen ook een geweldige reiservaring te kunnen bezorgen en zo kwam ik terecht in de cruisewereld. Een cruise is een prachtige manier om een land (of meerdere landen) te ontdekken en terwijl te kunnen genieten van al het luxe welke het schip te bieden heeft. Ik heb al vele reizigers kunnen overtuigen van deze manier van reizen (inclusief mijn man) en hoop dat jij de volgende bent!

Na mijn jarenlange ervaring in de cruisewereld wil ik nu zelf de stappen zetten om jou die unieke reis te laten ervaren. Hetzij een prachtige cruisereis (misschien wel rond de wereld) of hetzij een rondreis door Australië, alles kan! Ik denk graag met jou of the box!

Graag tot snel!