• Robert Rinskopflaan 26
    9050 Gentbrugge
  • Op afspraak

Over Sophie

This is me: optimistisch, goedlachs, zeer vlot, servicegericht, flexibel, levensgenieter, passie voor reizen en vooral cruisen!

Bijna 20 jaar geleden ben ik in de reissector gestapt, sinds deze dag is mijn passie voor het reizen alleen nog maar gegroeid. Bij meerdere touroperators heb ik ervaring opgedaan zoals o.a. Thomas Cook, Croisieurope, Silverjet. Hier zit je echt bij de bron voor het opstellen en verkopen van reizen op maat. Dit ging van rivier- en zeecruises tot culturele rondreizen in het Midden-Oosten, van strandvakanties in de Indische Oceaan tot alle op maat uitgewerkte verblijven & rondreizen in Azië, Europa, …

Mijn kennis is zeer uitgebreid over de hele wereld, maar mijn grootste passie is en blijft CRUISES. Dit gaat van allerhande riviercruises van Croisieurope tot het luxe segment AmaWaterways, de zeecruises van Costa, MSC tot Seabourn, Regent Seven Seas. Maar ook expeditiecruises van bijvoorbeeld Hapag-Lloyd. In totaal heb ik al een 40-tal cruises gemaakt, en minimum 100 schepen bezocht van de budgetvriendelijke rederijen tot het top luxe-segment.

Verder heb ik (studie)reizen ondernomen naar vele bestemmingen zoals Mauritius, Seychellen, Indië, Jordanië, Oman, Dubai, Egypte, Qatar, Senegal, Turkije, Mexico, Caraïben, …

Waarom ben ik Travel Expert geworden en waarom zou je je reisbudget aan mij toevertrouwen?

Door de jarenlange expertise die ik opgebouwd heb, wil ik me nu vooral inzetten om mensen hun dromen om te reizen waar te maken. Ik hou enorm van een persoonlijke aanpak. Om te starten wens ik grondig met je kennis te maken om zo de ideale reisformule en bestemming te vinden. Ik ben je vertrouwenspersoon en behandel alle dossiers met de nodige discretie uiteraard.

Ik ben zeer flexibel, dit wil zeggen dat ik je overal in Vlaanderen kan bezoeken. Zelf woon ik in Gent maar mijn roots liggen in Noord-Limburg waardoor ik vaak Vlaanderen doorkruis. Je kan me 7 dagen op 7 bereiken. Een perfecte service zowel vóór, tijdens als na de reis en alles tot in de puntjes uitwerken is mijn gading.

Ben je de wachttijden en parkeerproblemen in het reiskantoor beu? Vind je het zoeken op internet teveel tijdrovend? Is internet wel betrouwbaar? Wil je graag nieuwe manieren ontdekken van reizen waar je zelf niet bij stil zou staan?

Wacht niet langer en maak een afspraak zodat we snel kunnen kennismaken!