• Kardinaal Cardijnlaan 21
    2340 Beerse
  • Op afspraak

Over Sophie

'I hope you have an experience that alters the course of your life, because after Africa, nothing has ever been the same.'

SOUL SAFARIS, ESPECIALLY FOR YOU

Fijn om je digitaal te ontmoeten!

Ik ben Safari Sophie, een zonnige dertiger & Africa lover. Mensen beschrijven me als zeer gepassioneerd, goedlachs, sprankelend en enthousiast als ik over ‘Mijn Afrika’ babbel.

Op mijn eerste reis naar Afrika doorkruiste ik Kenia & Tanzania met een overland truck (een grote omgebouwde vrachtwagen die dienst doet al toeristische bus). Startend in de broeierige drukte van Nairobi en eindigend op de exotische stranden van Zanzibar. Alleen de naam van dit eiland, doet me terug wegdromen & verlangen naar parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en een alle tinten blauwe oceaan. Alle magnifieke game drives en de prachtige dieren tussenin de reis, doen mijn hart nog steeds sneller kloppen.

Tijdens die eerste reis naar Kenia & Tanzania was ik betoverd en is mijn love affair met het mooiste continent ter wereld ontstaan. Er is zo veel te ontdekken en te verkennen in dit wondermooie wilde continent. Jaren later staan er nog zoveel andere landen en regio’s op mijn reiswensenlijstje.

Afrika omarmde me, verwarmde me en laat me nooit meer los.

Ik probeer mijn gevoel voor Afrika zo goed mogelijk te beschrijven, maar kan het niet beter doen dan Suzanne Evans met haar prachtige quote: 'I hope you have an experience that alters the course of your life because, after Africa, nothing has ever been the same.' Ik kan het alleen maar beamen. Reizen door en in Afrika is transformatief en maakt me altijd op één of andere manier tot een ander mens. Ik beloof je dat jij dit ook zal ervaren en dat Afrika je zal raken op de meest onverwachte kleine of grote momenten.

De kleuren, de schoonheid, de ruimte, de vrijheid, de stilte, de wilde en kalme natuur, het trage leven, de onverwachte ontmoetingen zowel met locals als tijdens het dieren spotten op safari's, de zonsopgangen en zonsondergangen met een fantastisch mooi kleurenpalet in de lucht overweldigen me. De wijze hartelijke vriendelijke locals, met hun grote Colgate smiles, de warme knuffels van mensen die ik net ontmoette. De geluiden, de uitzichten, de smaken, .... Afrika zet mijn zintuigen op scherp. Afrika laat mijn soul shinen. De jouwe zeker ook!

Herinneringen en verhalen verzamelen over dit hartverwarmende continent is wat ik het liefste doe.


Ik deel ontzettend graag mijn liefde voor Afrika met jou. Afrika inspireert me elke keer opnieuw. Ik hoop jou te inspireren met mijn Afrika verhalen en reizen.

Op professioneel vlak heb ik voor meer dan 10 jaar gewerkt in de hospitality & tourism business. Wereldwijde reizen stelde ik samen, ik begeleidde & gidste reizigers, runde reiswinkels & leidde teams, gaf les aan toerismestudenten. Ik woonde en werkte een tijdje in Zuid-Afrika. Een onvergetelijke ervaring die ik voor altijd zal koesteren.

It’s time to fly solo now
. Ik werk met veel gedrevenheid aan mijn eigen passieprojecten. Het creëren & begeleiden van ‘Soul Safari Retreats’ (female luxury group tours) & het designen van gepersonaliseerde reizen & fantastische belevenissen in mijn geliefde Afrika. Allemaal voor JOU!

Ik geloof dat alle reizen starten met een droom en eindigen met een hart vol warme herinneringen.

Travel Africa with me & let your wildest dreams come true.


Afrika voor iedereen, dat is mijn missie! Van budgetvriendelijke self drives met huurwagens en overland tours in groep met omgebouwde vrachtwagens, tot kampeertrips in canvastenten en fly in safari’s met kleine vliegtuigen van kamp naar kamp, of vakantiehuizen in de bush of aan het strand voor families & vrienden. Soul Safari’s zijn voor ieders budget en portemonnee. Geloof mij, de belevenissen in Afrika zijn vaak niet in een geldbedrag uit te drukken. Ik selecteer in overleg met jou one-of-a-kind stays en bijzondere logies: gezellige b&b’s en guest houses, intieme lodges en toffe boetiekhotels met veel soul & charme.

Ik design met veel enthousiasme jouw reis naar Afrika & zorg voor unieke ervaringen, zo uniek als jijzelf bent!

Safari Sophie’s Africa Travel Essentials zijn: spirit of adventure, natuur, couleur locale, community, wellness, duurzaamheid en self-discovery. Reis met een open geest en een positieve mindset, do good & feel good in Africa! Jij ontvangt mijn zeer hoge standaard in persoonlijke service, mijn deskundigheid en kennis, mijn oog voor detail, mijn eerlijk advies, mijn passie en jarenlange reiservaring.

Safari Sophie is your Go To Lady voor reizen naar Afrika. I go beyond happiness, I am your Africa travel magic maker!


Ben jij/zijn jullie?
* een solo reiziger
* een koppel
* een gezin
* een duo of groep van familie of vrienden
* een bedrijf dat graag een beloningsreis organiseert voor jouw klanten of medewerkers

Wens je graag een speciale safari voor het vieren van?
* je honeymoon
* je babymoon
* je verjaardag
* je pensioen
* de band tussen mama/dochter, vader/zoon, tante/nichtje of neefje, …

Ben je op zoek naar een Nederlandstalige reisbegeleidster?
* Ik stel met veel enthousiasme jouw reis samen.
* Ik ben graag jouw gastvrouw.
* Ik vergezel jou en je reisgezelschap met plezier.
* Geniet zonder zorgen van jouw safari met mijn persoonlijke begeleiding vóór, tijdens en na je reis.

Ik hou ervan om vrouwen samen te brengen, pure magie! Wens je graag deel te nemen aan female only groepsreis in Afrika ?

'Soul Safari Retreats' zijn ladies only, kleinschalige luxe groepsreizen in Afrika met maximaal 10 deelnemers plus mezelf als jouw enthousiaste & gepassioneerde host vóór, tijdens & na de retreat. Africa is magic en voedt je ziel. Reizen & retreats samenstellen is mijn passieproject waar ik met ontzettend veel liefde aan werk. Ik hoop jou heel erg warm te maken & je te inspireren voor een onvergetelijke safari in het mooiste continent ter wereld. Mijn doel is om je Afrika te laten ontdekken in al haar prachtige facetten te samen met een bunch van gezellige gelijkgestemde ladies. We logeren in one-of-a-kind-stays in alle comfort, met veel stijl en charme. Soul cuisine & heerlijke drankjes worden voorzien tijdens alle ontbijtjes, lunches, diners en sundowners (denk aan een zonsondergang met bubbels, g&t's of wijntjes & hapjes in het meest fantastische Afrikaanse decor). Meet the locals, dompel je onder in lokale culturen en ervaringen. Voel je geïnspireerd, energiek, verfrist & versterkt onder de Afrikaanse zon en maan. Rijker kom je thuis! Rijk aan happy smiles, wijsheid, kennis, avontuur, impressies, inzichten en connecties!

Contacteer me vrijblijvend als je me graag beter wil leren kennen. Let’s talk safari & let me work my magic!

With safari love, Sophie

Klantervaringen