Over Tine

Don't build houses, build friendships. Because if you have friends you will always have a house.

Hi,

Ik ben Tine van Kids del Mundo. Samen mijn twee dochtertjes en onze Dominicaanse papa zijn wij altijd in de weer om nieuwe avonturen te zoeken. Zo'n 20jaar al geleden startte mijn ontdekkingsreis bij Jetair, het toenmalige TUI en mocht ik op verschillende wondermooie bestemmingen wonen en werken.

Landen als Cuba, Dominicaanse Republiek, Turkije, Egypte en delen van Spanje hebben geen geheimen meer voor me. Maanden en zelfs jaren in de eerste drie landen mocht ik proeven van de cultuur en de troeven die het te bieden heeft. Daar leerde ik dat wanneer je dichtbij de lokale bevolking blijft, je reizen zoveel intenser worden. Ervaringen die ik iedereen aanraad.

De komst van onze dochtertjes heeft geen rem gezet op onze reizen. We blijven uitdagingen zoeken overal ter wereld. Toch merken we dat dit voor gezinnen of solo-ouders met kinderen vaak lastiger is. Tijd, energie en creativiteit ontbreekt vaak om zelf reizen in mekaar te boksen. Dit is waar Kids del Mundo te hulp schiet! Wij luisteren naar wat jouw wensen zijn en hoe we tegemoet kunnen komen hieraan, binnen jouw opgesteld budget.

En geloof me, samen vinden we de reis van je leven, waar je gezin centraal staat en waar iedereen plezier aan beleeft.

Waar wacht je nog op? Stuur me gerust een mailtje of contacteer me via social media. Via mijn website kan je zelfs al een afspraak inboeken, vandaag nog!

Tot snel!
x Tine