Over Tom

Happiness is a journey, not a destination.

Ontdek de wereld op uw eigen manier met een reis op maat!

Als nieuwsgierige reiziger staat u centraal bij Journey Creator Tom Vleugels. Uw reiservaring is voor hem van het hoogste belang, want een reis is bedoeld om te genieten, te ontdekken en te ontspannen. Hij optimaliseert en ontzorgt. Van uw dromen maakt hij herinneringen voor het leven.

Als vader van Elias, Diederik en Soetkin, pluspapa van Casper en echtgenoot van Cindy, vindt Tom Vleugels verrijking en energie in zijn gezin. Hij put inspiratie voor zijn persoonlijke en professionele leven uit de liefde en dynamiek van zijn gezin. Dankzij hun gezinsreizen begrijpt hij als geen ander de behoeften van reizen met samengestelde gezinnen en verschillende generaties, waarbij grootouders, ouders en kleinkinderen samen op avontuur gaan.

Tom Vleugels' nieuwsgierigheid naar de wereld en zijn passie voor toerisme zijn onmiskenbaar. Met een onverzadigbare honger naar kennis blijft hij up-to-date met de laatste trends in toerisme en technologie door levenslang leren, ontmoetingen met aanbieders en deelnames aan internationale beurzen. Al deze inspanningen zijn erop gericht om u de meest boeiende en perfect afgestemde reiservaring te bieden.