• Hoogstraat 86
    9550 Herzele
  • Op afspraak via telefoon of mail

Over Ywan

Hallo,
Ik ben jouw reisagent en neem je graag mee op reis, ik stel me kort voor.

Van kinds af aan kreeg ik de reiskriebels te pakken doordat ik op jonge leeftijd al heel wat bestemmingen achter de melktanden had, deze kriebels evolueerden zich naar mijn passie.

Zodra ik de kans had om de reissector verder te bestuderen, startte ik de opleiding Toerisme en Recreatie Management aan Erasmus Hogeschool te Brussel. Deze opleiding vervolledigde ik door een buitenlandse stage in de wereldstad Barcelona en dit bij een bedrijf dat zaken- en incentive reizen organiseert in deze bruisende stad.

Na deze ervaring was het duidelijk. Ik zou in het buitenland gaan werken. Zodoende startte ik als reisleider op verschillende bestemmingen, onder andere de Dominicaanse Republiek, Kroatië, Madeira, Rimini, Ibiza, enz. En dit gedurende 8 prachtige jaren.

Dan werd het tijd om terug te keren naar België, hier ging ik meteen aan de slag als reisagent bij Neckermann/Thomas Cook. Hier ontwikkelde mijn passie zich in het vertalen van de reiskriebels naar de klant.

Dé perfecte vakantie samenstellen voor jou is voor mij eerder een passie dan een job. Vandaar dat ik nu op zelfstandige basis aan de slag ben als jouw reisagent. Dankzij het vele reizen, deel ik met plezier mijn tips : de beste hotels, unieke plekjes om te bezoeken, het lekkerste eten, de mooiste foto stops en zoveel meer.

Mijn focus ligt op beleving en comfort. Als je terugkomt van jouw reis zal je de bestemming echt hebben leren kennen, de herinneringen zullen je altijd bijblijven. Dit zowel bij rondreizen, citytrips als zonvakanties.

Enkele voorbeelden van zelf bezochte bestemmingen:
- Rondreizen: Thailand, Mexico, Belize, Guatemala, Argentinië, Brazilië, Paraguay, Verenigde Staten (Oost en West), Canada, Andalusië, vaste land Griekenland, Slovenië-Kroatië-Montenegro-Bosnië, Zweden, Finland, Egypte, Italië, Albanië, Madeira, Zuid- Afrika,..
- Citytrips: London, Parijs, Amsterdam, Barcelona, Madrid, Dubai, Abu Dhabi, Sint Petersburg, Jeruzalem, Kopenhagen, Stockholm, Helsinki,….
- Zonvakanties: Dominicaanse Republiek, Mallorca, Ibiza, Canarische eilanden, Griekse eilanden, Tunesië, Malta, Cyprus,….

Met veel plezier stel ik samen met jou jouw droomreis samen. Dit kan via mail, telefoon of op afspraak bij jou ter plaatse.

Aangename kennismaking!

Ywan Dierick
Your Travel Design by Travel Experts

Klantervaringen