Op zoek naar een buitengewone romantische vakantie voor je huwelijksreis of -verjaardag? Wat dacht je van een zeilcruise langs de kust van het prachtige Italië? Je vaart van Rome naar Venetië en meert onderweg aan in de meest gezellige authentieke vissersdorpjes. Een unieke ervaring en romantiek ten top!

Hijs de zeilen: van Rome naar Venetië

Bestaat er iets romantischer dan een klassieke zeilcruise van Rome naar Venetië? Italië en de Middellandse Zee: dat is cultuur, gastronomie en romantiek ten top. Aan boord van de Royal Clipper ontdek je buitengewone Italiaanse eilandjes en zeil je langs de prachtige Adriatische kust, Slovenië, Kroatië en Montenegro. In een relaxte sfeer, net als op een privéjacht met personeel, vaar je helemaal tot in Venetië.

Geniet van La Dolce Vita

Slenter door de steegjes van Portofino, een vroeger vissersdorpje aan de noordwestkust van Italië. Vandaag is het een van de hipste en meest romantische steden aan de Italiaanse Riviera. Fan van limoncello of cappuccino? Die smaken het best in een gezellig café aan het water. En langs een houten pad klim je samen naar de San Giorgiokerk om te genieten van een adembenemend uitzicht over de stad.

Huwelijkszeilreis2

Vulkaanuitbarstingen met champagne

Met een glaasje champagne op het bovendek geniet je van een spectaculair natuurverschijnsel: de uitbarstingen van vulkaan Stromboli. De vulkaan is al 2.000 jaar continu actief. Ongeveer elke tien minuten zie je een regen van lava de lucht in gespuwd worden.

Eindig met een serenade in Venetië

De mooiste haven om binnen en buiten te varen is die van Venetië. Vanop het dek zie je het schip langzaam over het kanaal van Giudecca drijven, tussen majestueuze paleizen en kerken. Hand in hand langs de stille kanalen dwalen, lunchen met z’n tweetjes op een terrasje in de schaduw, je laten rondvaren in een gondel met een serenade van de gondelier ... Venetië ademt romantiek.

Milkovi 644011 unsplash

Helemaal verkocht?

Deze romantische Italië-cruise wordt aangeboden door Star Clippers. De beeldige zeilschepen van de Star Clippersvloot zorgen voor de perfecte charmante setting. Uniek aan de zeilschepen van Star Clippers is hun kleinschaligheid. De schepen Star Clipper en Star Flyer bieden ruimte aan 170 passagiers, op de Royal Clipper is plaats voor 220 reizigers. Meteen de garantie voor een exclusieve cruise waar je in de watten wordt gelegd. Je persoonlijke Travel Expert geeft je vrijblijvend graag meer info.