• Ladderstraat 11
    3620 Neerharen
  • Enkel volgens afspraak, maandag t.e.m zaterdag

À propos de Noëlle

Welkom bij Travel Experts en welkom bij een nieuwe manier voor het realiseren van uw vakantieplannen! Ik ben Noëlle Jacobs en na 21 jaar gewerkt te hebben bij een bekende reisketen in Nederlands en Belgisch Limburg heb ik in 2010 de stap gezet mij aan te sluiten bij Travel Experts als uw persoonlijke reisconsulente. Het fenomeen “thuiswerkend reisconsulent” is o.a. in Amerika, Engeland en Nederland al zeer bekend. Hier in België is Travel Experts de trendsetter.

Om uw droomvakantie te regelen hoeft u dus niet van huis!
Als onafhankelijk en mobiel reisconsulente bied ik u een unieke, persoonlijke, flexibele, deskundige en betrouwbare service aan. Ik werk vanuit thuis. Voorbij is dan ook de tijd van het urenlang wachten in een overvol reisbureau. En voorbij is ook de tijd van het eindeloos surfen op het onpersoonlijke internet. Dit internet biedt wel een fantastisch aanbod aan informatie & documentatie maar helaas is niet altijd alles objectief. En als het er op aankomt de diverse aanbieders te vergelijken bent u al gauw een tijdje zoet. Ik ken de vakantiemarkt, de mogelijke reisformules en de betrouwbare reisorganisatoren! Doordat ik de mogelijkheid heb vrijwel alle Belgische, Nederlandse en Duitse touroperators te boeken kan ik voor u een degelijk prijsvergelijk maken. Ook voor een citytrip, cruise of een à la carte reis kunt u bij mij terecht.

Kortom schenk mij uw vertrouwen en vraag eens vrijblijvend bij mij een offerte aan, ook als u al iets gezien hebt op internet of een offerte van een ander reisbureau heeft! Het eerste contact kan per telefoon en/of mail en mocht u daar prijs op stellen dan maak ik met u een afspraak en kom ik graag bij u thuis of u bij mij om de reismogelijkheden door te spreken.
En bent u tevreden, laat het anderen weten!