• Ladderstraat 11
    3620 Neerharen
  • Van maandag t.e.m vrijdag: tussen 10.00u en 20.00u

    Zaterdag: tussen 10.00u en 13.00u

    Steeds op voorhand aanmelden (op afspraak)

Over Noëlle

Welkom bij Travel Experts en welkom bij een nieuwe manier voor het realiseren van uw vakantieplannen! Ik ben Noëlle Jacobs en na 21 jaar gewerkt te hebben bij een bekende reisketen in Nederlands en Belgisch Limburg heb ik in 2010 de stap gezet mij aan te sluiten bij Travel Experts als uw persoonlijke reisconsulente. Het fenomeen “Home-based Travel Designer” is o.a. in Amerika, Engeland en Nederland al zeer bekend. Hier in België is Travel Experts de trendsetter.

Om uw droomvakantie te regelen bent u bij mij aan het juiste adres!

Als onafhankelijk reisconsulent bied ik u een unieke, persoonlijke, flexibele, deskundige en betrouwbare service aan. Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis. Volgens afspraak. Voorbij is dan ook de tijd van het urenlang wachten in een overvol reisbureau. En voorbij is ook de tijd van het eindeloos surfen op het onpersoonlijke internet. Dit internet biedt wel een fantastisch aanbod aan informatie & documentatie maar is helaas niet altijd objectief en geeft geen advies. Als het er op aankomt de diverse aanbieders te vergelijken bent u al gauw een tijdje zoet. Ik ken de vakantiemarkt, de mogelijke reisformules en de betrouwbare reisorganisatoren! Doordat ik de mogelijkheid heb vrijwel alle Belgische, Nederlandse en Duitse reisorganisaties te boeken kan ik voor u een degelijk prijsvergelijk maken. Of dit nu een zonvakantie, cruise, citytrip of volledig op maat uitgewerkte reis is.


Kortom schenk mij uw vertrouwen en vraag eens vrijblijvend bij mij een offerte aan, ook als u al iets gezien hebt op internet of een offerte van een ander reisbureau heeft!

En bent u tevreden, laat het anderen weten!