Wij hebben het voor jou weer gevonden! En dat niet alleen, we zorgen er zelfs voor dat je alle (maar dan ook echt àlle) prachtige parels van het Noorden kan ontdekken via de luxueuze cruises van Holland America Line.

Geniet tijdens je cruise van adembenemende zeegezichten en landschappen. Eenmaal aan wal krijg je een overvloed aan culturele hoogstanden in de vele geschiedenisrijke steden die je zal bezoeken. Of je nu kiest voor de Noorse Fjorden, de Baltische staten of Scandinavië, je zal ongetwijfeld een onvergetelijke tijd tegemoet gaan met Holland America Line. Hoog tijd om het tij te keren en het Noorden te ontdekken dus!

Noorden

Een caleidoscoop aan culturen

In het Noorden vind je een breed scala aan verschillende culturen: van de volksdansen in Tallinn tot de buitengewone paleizen van Kopenhagen en van de mooie Berlijnse monumenten tot de vriendelijke lokale bevolking van Stockholm. Noord-Europa is dan ook absoluut een caleidoscoop aan culturen.

Ontdek zelf de verscheidenheid in deze interessante regio’s en word helemaal ondergedompeld in de inheemse beschaving van Noord-Europa.

Holland America Lijn1765 edited

Noorse fauna en flora

Tijdens jouw cruise door het majestueuze Noorden heb je zicht op de adembenemende schoonheid van de Noordkaap, geniet van het uitzicht en word ondergedompeld in de gloed van de middernachtzon.

Vaar langs met sneeuw bedekte bergtoppen en hellende weiden door kristalheldere fjorden en Baltische schatten. Breng tijdens je vakantie ook zeker een bezoek aan de lavavelden van IJsland of ga op zoek naar de plaatselijke natuurlijke warmwaterbronnen.

Ja hoor, al dat moois ligt op je te wachten tijdens jouw cruise door Noord-Europa.

Holland America Lijn1849

Activiteiten

Onze landexcursies bieden een overvloed aan avonturen aan. Neem deel aan excursies naar ongerepte landschappen, legendarische bezienswaardigheden en ultramoderne musea tijdens je cruise naar het Noorden.

Voor ieder is er wat wils:

  • Rijden met IJslandse paarden
  • Fietsen in het prachtige Berlijn
  • Genieten van heerlijke cocktails in Stockholm
  • Authentiek smørrebrød maken in Kopenhagen

Geef toe, dat klinkt toch allemaal geweldig! Welke activiteiten plan jij al in?

Holland America Lijn2329

Ontdek meer over Holland America Line

Holland America Line vaart naar maar liefst meer dan 300 havens op alle 7 continenten. Er is dus ongetwijfeld een cruise die helemaal voldoet aan jouw noden en interesses. Kom hier alvast meer te weten over Holland America Line!

Verken het idyllische Noord-Europa

Benieuwd wat je nog meer kan verwachten van jouw cruise met Holland America Line? Jouw Travel Expert geeft je maar al te graag meer informatie. Neem hier vrijblijvend contact op.