Op reis ga je toch voor de authentieke ervaring? Rondreizen en ervaren hoe het echte leven ter plekke is, de couleur locale proeven en je horizon verruimen. Niet altijd evident. Zonder eigen vervoer ben je immers vaak aangewezen op openbaar vervoer, vaste groepsexcursies of peperdure taxi’s. De oplossing? Een huurwagen natuurlijk! Wij geven je alvast een aantal goede redenen om te kiezen voor een huurauto.

1. Grenzeloze vrijheid

Met een huurauto verken je de streek, beschik je over heel wat vrijheid en hoef je niet noodzakelijk voor een hotel in het overvolle centrum te kiezen. Met een huurauto heb je opeens veel meer opties. Je boekt via jouw Travel Expert een accommodatie in dat schattige afgelegen dorpje waar reizigers nog welkom zijn. Eén keer de weg vragen en de locals nodigen je uit voor hun dorpsfeest. En voor die bekende bezienswaardigheden rijd je gewoon even naar het centrum.

2. Authentieke keuken

Eten doe je waar locals dat doen, je ontdekt plekjes die niet in elke reisgids staan en betaalt geen eurocent teveel. Meer nog, je proeft van de lokale keuken en zit seconden later een praatje te maken met de wijnboer van die streek. Wel even afspreken wie de BOB is!

3. Shoppen als een local

Een bezoekje aan de lokale versmarkt wordt een feest op vakantie. Al die geuren, smaken, merken en producten die je thuis niet hebt! Je spaart niet alleen heel wat centen uit, je schept er ook veel meer plezier in.

4. Baan je eigen weg

Het mooiste plekje? Datgene wat je net zelf hebt ontdekt. Dat verborgen strandje, dat fantastische uitkijkpunt, het is helemaal van jou. Met je eigen huurwagen trek je zelf op ontdekking en je blijft zolang je zelf wil. Bovendien is het perfect mogelijk om van punt a naar punt b te trekken, zonder omkijken. Zo zie je veel meer!

Roadtrip huur een auto reis als een local 2

Een wagen huren? Kies slim!

Eén ding kan je missen als kiespijn op reis: problemen met je huurwagen. Boek je voor vertrek via jouw Travel Expert bij autohuurspecialist Sunny Cars, dan zit dat goed. Geen kleine lettertjes, geen vage verhalen, geen onverwachte kosten voor extra verzekeringen of andere toeslagen. Gewoon een heldere prijs met de beste all-inclusive voorwaarden en één nummer dat je 24/7 kunt bellen. Dat rijdt nét even lekkerder.

Hit the road!

Het recept voor een geslaagde roadtrip is een met zorg samengestelde route. Zo geniet je nóg meer van je vakantie en leer je je vakantieland echt kennen. Dit is iets waar jouw persoonlijke Travel Expert je perfect bij kan helpen.