Wil jij ook eens een reis maken die anders is dan alle andere? Omarm dan samen met Explora Journeys de vele betoverende en charmante bestemmingen.
Explora Journeys is een nieuw Europees luxe lifestyle merk en transformeert luxe cruises in oceaanreizen die je zullen inspireren om je grenzen te verleggen en wat langer stil te staan bij alle wonderen om je heen. Dat de reizen van Explora Journeys een kielzog op je hart achterlaten, is dus echt een understatement.

The Ocean State of Mind

Onze machtige oceanen worden vaak gezien als gevaarlijke onuitputbare dieptes met vele geheimen. Maar diezelfde oceanen verbinden je met jezelf, mensen en plaatsen om je heen. Ze hebben de kracht om innerlijke en uiterlijke ontdekking te inspireren en je horizon te verbreden. En die emotionele band snapt Explora Journeys maar al te goed. Deze Ocean State of Mind wordt namelijk gekenmerkt door de kalmte, elegantie en vreugde die de cruises van Explora Journeys uitstralen. Zo geniet u op een unieke wijze van onze zeeën en oceanen.

Oceanstateofmind

Zo reis je luxueus met Explora Journeys

De EXPLORA I is écht one of a kind. Zij is dan ook de eerste van haar soort! 17 juli 2023 zal een bijzondere dag worden, want dan zal EXPLORA I aan haar allereerste reis beginnen vanuit Southampton. In de komende jaren zullen er ook nog 5 nieuwe luxueuze zusterschepen aan de vloot toegevoegd worden.

Dit prachtige cruiseschip met veel buitenruimte beschikt over maar liefst 461 suites, penthouses en residenties met elegante interieurs, grote kamerhoge ramen en een eigen zonneterras. Dit biedt een comfortabel thuis op zee, met ongeëvenaarde ruimte en privacy. Zo is er een maximale capaciteit van maar liefst 900 gasten. Zin om even wat te relaxen? Dan kan je terecht voor bijvoorbeeld een holistische wellness ervaring of tijd doorbrengen in de fitness. Met meer dan 700 m² aan wellnessfaciliteiten en meer dan 270 m² aan fitnessfaciliteiten kom je gegarandeerd tot rust.

Culinaire hoogstanden kunnen natuurlijk niet ontbreken aan jouw droomreis met Explora Journeys. Kies uit de 11 culinaire ervaringen aan boord om ook jouw smaakpapillen op vakantie te laten gaan! Verder kan je ook altijd genieten in diverse binnen- en buitenbars van heerlijke drankjes, en avondvullend live entertainment vind je terug in diverse bars & lounges. Verder zijn er aan boord een casino, kunstgalerij en diverse winkels aanwezig.

Verleg je grenzen

Met Explora Journeys reis je écht grenzeloos. Zo zal je zowel jouw eigen grenzen als de grenzen van de oceanen tegemoet gaan. Kies jij voor de lokale Flamenco en tapas in Sevilla, Spanje? Of ga jij genieten van het idyllische Mykonos tijdens jouw catamarancruise? Ook voor zij die houden van het Noorden heeft Explora Journeys de meest betoverende bestemmingen. Zo kan je in het prachtige Noorwegen tot rust komen in een uniek wellness vaartuig, en dat terwijl je kijkt naar de bultruggen die spontaan voorbij zwemmen.

Je kan kiezen uit deze adembenemende bestemmingen:

  • Alaska
  • Afrika & Indische Oceaan
  • Arabisch schiereiland en India
  • Canada en Nieuw-Engeland
  • Caribisch gebied en Midden-Amerika
  • Ijsland & Groenland
  • Middellandse Zee
  • Noord-Europa, Verenigd Koninkrijk en Ierland
  • Pacifische kust en Hawaï
  • Zuid-Amerika

Ga op cruise met Explora Journeys en geniet van alle prachtige bestemmingen en must do-ervaringen die je te wachten staan. Als dat niet grensverleggend is!

Explora Journey

Ontdek meer over Explora Journeys

De cruises van Explora Journeys zijn gekenmerkt door kalmte, elegantie en vreugde, een ware Ocean State of Mind. Zo tovert Explora Journeys luxe cruises om in oceaanreizen die je wat langer laten stilstaan bij alle wonderen om je heen. Kom hier alvast meer te weten over Explora Journeys!

Doorkruis de oceanen met Explora Journeys

Heb jij ook al zin gekregen om de oceanen te doorkruisen? Jouw Travel Expert geeft je maar al te graag meer informatie. Neem hier vrijblijvend contact op.