Kietelt het ook zo bij jou om gewoon je spullen te pakken en geweldige bestemmingen te gaan verkennen? Dan is een cruise met Explora Journeys, het nieuwe Europese luxe lifestyle merk, exact wat je zoekt. Ga op verkenning met de luxueuze Explora I. Dit prachtige cruiseschip met veel buitenruimte beschikt over maar liefst 461 suites, penthouses en residenties met elegante interieurs, grote kamerhoge ramen en een eigen zonneterras. Da’s pas luxueus de wereld ontdekken!
Die geweldige plannen zetten wij graag met jou om naar de praktijk, maar we geven je alvast een voorproefje over welke prachtige bestemmingen je kan verwachten.


Zomerbestemmingen

Noord-Europa, Verenigd Koninkrijk en Ierland

Laat de zuiderse bestemmingen deze zomer eens links liggen en verken Noord-Europa. Deze bestemming wekt waarschijnlijk het beeld op van houten huisjes in knusse dorpjes, maar je geniet er ook van een combinatie tussen kunst, cultuur en cocktails in de mooiste Europese steden. Authenticiteit en romantiek staan hier centraal, terwijl je culinair de cultuur kan proeven met een vleugje geschiedenis erbovenop. Aanschouw in real life de wereldberoemde musea en kunstwerken op je bucketlist en verleg je grenzen door een verrijkend muziekfestival bij te wonen. Ook zijn Noord-Europa, Verenigd Koninkrijk en Ierland de ideale uitvalsbasis als je je wilt laten verrassen door de helende krachten van de natuur. Ontdek hoogtes en laagtes bij allerlei soorten verrassende landschappen, die je herboren weer naar huis doen keren.

01


Middellandse Zee

Geniet in de zomer van de aroma’s van de mediterraanse zeelucht. Ontdek een indrukwekkende mix van culturele, historische en culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door de architecturale rijkdommen rondom de Middellandse Zee met een sprankelende azuurblauwe achtergrond.

02


Winterbestemmingen

Caribisch gebied en Midden-Amerika

Geniet middenin de winter van de warmte van een tropisch paradijs in Caribisch gebied of Midden-Amerika. Ontdek hier een mengelmoes van geschiedenis, cultuur en culinaire belevingen. Kajak tussen kleurrijke wilde dieren, bezoek pastelkleurige dorpjes en snorkel doorheen een prachtig koraal. Durf eens een dansje te wagen terwijl reggae door de straten weerklinkt.

03


Arabische schiereiland en India

Geniet in de winter van een warm welkom en verrijk je cultuur in Arabië of India. Deze twee verschillende werelden worden verenigd door het water van de Arabische Zee. Ervaar de balans tussen oude tradities en respectvolle moderniteit.

Laat je door India verrassen dankzij de Taj Mahal en proef bij kraampjes op straat van echte Indiase curry in het kleurrijkste land ter wereld. De afwisseling van chaos en rust maken van India een geweldige uitvalsbasis om gevarieerde ervaringen op te doen. Oog in oog staan met een olifant is daar ongetwijfeld eentje van.

04


Zuid-Amerika

Ontsnap aan de Europese winter door de relaxte cultuur, levendige muziek en het heerlijk eten van Zuid-Amerika. Ontdek de paradijselijke stranden eens met je eigen ogen, in plaats van te staren naar foto’s op je computerscherm als hij in sluimerstand gaat. Aanschouw wilde dieren zoals tropische vogels als de toekan, apen, krokodillen en meer. ‘s Avonds is het tijd om de verlegen versie van jezelf achter je te laten en mee te doen met spontane danspartijen op straat.

05


Afrika en de Indische Oceaan

Ontdek het op één na grootste continent van de wereld, Afrika. Ga op bezoek bij de oorsprong van de vroegste beschavingen zoals het Oude Egypte en oude Nubische koninkrijk. Ontdek enorme kuddes wildlife of kom oog in oog te staan met the Big Five tijdens een verrijkende safaritocht. Naast safari geniet je ook nog van adembenemende watervallen, prachtige steden, geweldige bergen. Dit allemaal tijdens eenzelfde reis.

06


Ons uniek aanbod voor jouw unieke ervaring

Alaska

Een wereld vol avonturen ligt voor je klaar aan de uiterste randen van de beschaving, daar waar je een ongerepte wildernis kan verkennen vanuit een uniek perspectief. Geniet van de veelzijdigheid om je heen zonder jezelf te verliezen in de unieke landschappen vol hoge bergen, Arctische toendra’s, rivieren, fjorden, en zo veel meer. Ervaar hier een gevarieerde lokale keuken en dompel jezelf onder in de inheemse cultuur met een scala aan lokaal geproduceerde zeevruchten, wild en ongelofelijk verse producten.

07


IJsland & Groenland

Groenland is een reusachtig en verrassend eiland en is bedekt met kilometers ijs. Rust is verzekerd aangezien er slechts 60.000 mensen wonen in kleurrijke bezienswaardige dorpjes. Ontdek hier de taal en cultuur van deze gastvrije bevolking.

Ook Ijsland biedt je een ervaring die je heel je leven meeneemt. Bezoek de karakteristieke hoofdstad Reykjavik en geniet van lokale gerechten in de authentieke restaurants. Aanschouw prachtige natuur tijdens een bezoek aan Akureyri, Diamond Circle of het schiereiland Snæfellsnes.

08


Pacifische kust en Hawaï

De Pacifische kustlijn aan de Caribische kant toont je ruim 1000 kilometer aan prachtige kust.
Ook Hawaï heeft je meer te bieden dan enkel strooien rokjes en hula dance. Vanwege de natuur, tropische setting, het warme klimaat en de stranden is Hawaï een bestemming om op je bucketlist te zetten. Geniet van de rust in de natuur op de vele eilanden en haal energie uit de stad Honolulu. Ook ontdek je op het eiland Maui de prachtige natuur van Haleakala National Park. Ontdek de talloze imposante vulkanen en wandel langs de mooiste kustlijnen in de wereld bij Napali Coast.

09


Canada en Nieuw-Engeland

Ontdek de ongerepte natuur van Canada, geniet samen met de gastvrije bevolking mee van the Great Outdoor. Reis doorheen een diversiteit aan landschappen en natuurlijke biotopen: van oeroude bossen en grenzeloze laagvlaktes tot imposante bergen en machtige gletsjers.

New England vind je in het uiterste noordoosten van de Verenigde Staten. In deze staat speelt natuur de hoofdrol. De kust met haar pittoreske vissersdorpjes zorgen ervoor dat je snel gecharmeerd raakt door het unieke karakter van deze unieke reisbestemming.

10

Geef toe aan je vakantiekriebel met Explora Journeys

Is dit de laatste push die je nodig had? Jouw Travel Expert geeft je graag meer informatie om je plannen concreet te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op.